Hej!
Nu har verkligen grillsäsongen börjat - härligt! Vi har redan grillat ett antal gånger och jag tycker att vi lätt väljer att ha klyftpotatis till. Men för ett tag sen provade vi nåt (för oss) nytt - tabbouleh. Även om jag endast tog i ca 5 - 6 små myntablad smakade det mest mynta :( Så ett tips till er och till mig själv är att ta ytterst lite myntablad.
Tabbouleh
bulgur
roccula
mynta
bladpersilja
avokado
körsbärstomater
paprika
pinjenötter
Dressing:
1 1/2 citron
olivolja
salt
peppar
Koka bulguren enligt pakets anvisning. Rör ihop dressing genom att riva skalet från citronerna och pressa saften ur dem. Tillsätt oljan och salt och peppar. Rör ihop. Blanda sedan ihop dressingen med den färdigkokta och avsvalnade bulguren.
Hacka paprikan, skär tomaterna i delar, hacka bladpersiljan och myntan. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Blanda sedan ihop allt med bulguren och rocculan. Till sist skär du avokadon i mindre bitar och tillsätter dem.
Detta receptet hittade jag hos Starwoman.
Kram
Sara
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar